Opfriscursus

Opfriscursussen voor autorijles, aanhanger rijles, caravan rijles en paardentrailer rijles

regio Amsterdam, Utrecht, Zeist, Driebergen, Bunnik,  Den Dolder, Amersfoort, Soest, Soesterberg

Opfriscursus Autorijlessen

Heb je een tijd niet meer gereden, ben je onzeker in verkeer, heb je moeite met inzichtelijke handelingen in het verkeer of met invoegen op de snelweg?
Doe dan een opfriscursus bij Rijschool E achter B zodat je weer met plezier en vertrouwen achter het stuur gaat zitten.

Stap voor stap bouwen we het op, we beginnen in een rustig verkeersgebied. Geven demo’s, instructie handelingen worden rustig uitgelegd zodat het vertrouwen terug komt.

Opfriscursussen rijles met aanhanger, caravan, paardentrailer

Dit kan met uw eigen combinatie, dus uw eigen auto en aanhanger/caravan/paardentrailer. Dat is vertrouwd voor u en fijn omdat u straks met uw eigen voertuig combinatie gaat rijden. In de cursus zit o.a. het stellen van spiegels, aan- en afkoppelen, recht achteruit rijden, bochtjes achteruit kortom alles wat u nodig heeft om de aanhanger, caravan of paardentrailer op de plaats van bestemming te krijgen. Neem eventueel uw partner mee, die van achterin mee kan kijken en zodoende ook meedoet! Ook is het mogelijk om door het verkeer te rijden, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Zonder stress zodat je het rijden spelenderwijs gaat beheersen.

Kosten: € 200,- (Halve dag cursus duurt 4 uur)

Kosten: € 350,- (Hele dag  cursus duurt 7 uur)

Cursus kan ook met de combinatie van de Rijschool E achter B

opfriscursus caravanopfriscursus aanhanger

Veilig op vakantie

Caravan Onderhoud Stichtse Vecht . Bij ons kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan uw caravan of camper. Wij zijn een door Bovag gecertificeerde garage in het midden van het land, vlak langs de Ring Noord Utrecht