• Rijschool E achter B

    Bel:0306955298/0650667203

  • Regio

    Midden-Nederland

  • Contact

Hoe werkt mijn eerste autorijles?

Iedereen die je ziet rijden heeft het meegemaakt. Een eerste autorijles. Nu is het jouw beurt? De eerste autorijles noemen wij ook wel een intake les / kennismakingsles. Wij halen je op  in Bunnik, De Bilt, Den Dolder, Driebergen of natuurlijk in Zeist.

Heb jij nog nooit eerder gereden en wil je beginnen met autorijles? Dan hebben wij speciaal voor jou een leuke aanbieding! Namelijk een intakeles voor maar €79,-.

De kennismakingsles duurt een  uur. We maken eerst even een kort praatje om de kandidaat even op ze gemak te stellen, als die gene wat gespannen is. Daarna beginnen we met het instellen van de zitpositie, vervolgens beginnen we met het uitleggen hoe je stuurt.

In het begin autorijles wordt er naar een rustig plek gereden, de rijinstructeur neemt in het begin de pedalen nog voor zijn rekening. Je hoeft op dat moment alleen nog maar te sturen.

Vindt je dat te spannend. Dan rijden we eerst naar en rustige plek, en wordt daar pas van plaats gewisseld. Daar wordt een begin gemaakt in het wegrijden, sturen en doorschakelen.

Aan het einde van de intakeles wordt een advies gegeven welk pakket het beste bij jou past.

Het is belangrijk dat eerste rit een goede ervaring wordt. Zodat je er met een plezier aan terug kan denken.

Wij rijden met een Renault Clio, en Renault Megane beide prettige auto's die qua bediening makkelijk aanvoelen. Kijk ook eens op ons andere site. Auto-Rijschoolzeist

Welke autorijles pakketten kan ik uit kiezen?

Ook kan je bij ons je theorie pakket bestellen kijk op onze site Theoriecursus

 

Heb je even niet gereden Opfriscursus Autorijlessen

Heb je een tijd niet meer gereden, ben je onzeker in verkeer, heb je moeite met inzichtelijke handelingen in het verkeer of met invoegen op de snelweg?
Doe dan een opfriscursus bij Rijschool E achter B zodat je weer met plezier en vertrouwen achter het stuur gaat zitten.

Stap voor stap bouwen we het op, we beginnen in een rustig verkeersgebied. Geven demo’s, instructie handelingen worden rustig uitgelegd zodat het vertrouwen terug komt.

Opfriscursussen rijles met aanhanger, caravan, paardentrailer

Dit kan met uw eigen combinatie, dus uw eigen auto en aanhanger/caravan/paardentrailer. Dat is vertrouwd voor u en fijn omdat u straks met uw eigen voertuig combinatie gaat rijden. In de cursus zit o.a. het stellen van spiegels, aan- en afkoppelen, recht achteruit rijden, bochtjes achteruit kortom alles wat u nodig heeft om de aanhanger, caravan of paardentrailer op de plaats van bestemming te krijgen. Neem eventueel uw partner mee, die van achterin mee kan kijken en zodoende ook meedoet! Ook is het mogelijk om door het verkeer te rijden, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Zonder stress zodat je het rijden spelenderwijs gaat beheersen.

Bekijk pakketten