Hoe werkt mijn eerste autorijles?

Iedereen die je ziet rijden heeft het meegemaakt. Een eerste autorijles. Nu is het jouw beurt? De eerste autorijles noemen wij ook wel een intake les / kennismakingsles. Wij halen je op met de eerste autorijles in Bunnik, De Bilt, Den Dolder, Driebergen of natuurlijk in Zeist.

Heb jij nog nooit eerder gereden en wil je beginnen met autorijles? Dan hebben wij speciaal voor jou een leuke aanbieding! Namelijk een intakeles voor maar €25,-.

De kennismakingsles duurt een  uur. We maken eerst even een kort praatje om de kandidaat even op ze gemak te stellen, als die gene wat gespannen is. Daarna beginnen we met het instellen van de zitpositie, vervolgens beginnen we met het uitleggen hoe je stuurt. In het begin autorijles wordt er naar een rustig plek gereden, de rijinstructeur neemt in het begin de pedalen nog voor zijn rekening. Je hoeft op dat moment alleen nog maar te sturen.

Vindt je dat te spannend. Dan rijden we eerst naar en rustige plek, en wordt daar pas van plaats gewisseld. Daar wordt een begin gemaakt in het wegrijden, sturen en doorschakelen.

Aan het einde van de intakeles wordt een advies gegeven welk pakket het beste bij jou past.

Het is belangrijk dat je eerste autorijles een goede ervaring wordt. Zodat je er met een plezier aan terug kan denken.

Wij rijden met een Ford Kuga, en een Renault Clio, beide prettige auto’s die qua bediening makkelijk aanvoelen. Kijk ook eens op ons andere site. Auto-Rijschoolzeist

WP_20160306_017

Welke autorijles pakketten kan ik uit kiezen?

Bekijk pakketten